Prejeli smo certifikat Zeleni ključ

Izredno smo ponosni, da vam lahko sporočimo, da smo prejeli Certifikat Zeleni ključ Slovenija. To je vodilni standard odličnosti na področju okoljske odgovornosti in trajnostnega delovanja v turistični industriji. To kar smo že vseskozi je zdaj uradno potrjeno še s certifikatom.

Prestižni okoljski znak smo pridobili na podlagi spoštovanja strogih kriterijev Mednarodne fundacije za okoljsko vzgojo FEE. Okoljski znak Zeleni ključ tako zagotavlja vsem našim gostom, da neposredno pripomorejo k varovanju okolja.

Pridobitev certifikata samo še potrjuje naš trud in skrb za neokrnjeno naravo na Veliki planini, ki v vseh letnih časih očara s svojo lepoto. In ravno v teh dneh, snežno odejo počasi zamenjujejo vijolične preproge cvetočih žafranov.

Če želite tudi vi obiskati neokrnjeno naravo in občudovati polja cvetočih žafranov ali preprosto videti vse lepote Velike planine, si oglejte proste termine na podstrani “Rezervacije”, nam pišite na info@koce-slovenija.si ali nas pokličete po telefonu na 040 800 250.